Hop til hovedindholdet

DR logo

ultra:bit tilmelding


Dato og tid

Mandag d. 1. marts 2021 kl. 08:00 til Tirsdag d. 16. november 2021 kl. 23:55

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 16. november 2021 kl. 23:55

Sted

DR Byen, Emil Holms Kanal 20, 999 København K DR Byen
Emil Holms Kanal 20
999 København K

ultra:bit tilmelding


ultra:bit tilmeldingTilmeldingen for nye skoler er åben

I år bliver ultra:bit også for 7. og 8. klasserne, og hele ultra:bit-indsatsen fortsætter til 2023.

Skoler, der aldrig tidligere har været tilmeldt ultra:bit, har nu muligheden for at tilmelde sig og få leveret et begrænset antal gratis skolekasser med BBC micro:bits til brug i undervisningen.

Skolelederen skal tilmelde skolen senest d. 13. oktober 2021 her på siden. Klik på knappen "Start tilmelding" i højre side.

NB: Det er kun muligt at få udleveret skolekasser med BBC micro:bit, hvis skolen ikke tidligere har været en del af ultra:bit. Det er fortsat muligt for alle skoler at låne flere BBC micro:bits og ekstra udstyr hos CFU. Book på mitcfu.dk/ultrabit.

Formål
ultra:bit er en fem-årig læringsindsats, som sker i samarbejde mellem DR, CFU og Astra, støttet af Industriens Fond. ultra:bit har til formål at styrke børns digitale færdigheder og sikre, at de uanset køn, geografi eller baggrund får mod på selv kreativt at skabe med teknologi og tage kritisk stilling til den.

Nye, spændende undervisningsaktiviteter er på vej for de store elever, og for lærerne i udskolingen kommer der tilbud om gratis ultra:bit-kurser fra CFU. Samtidig fortsætter undervisningsaktiviteter og ultra:bit-kurser for lærere på mellemtrinnet, så ultra:bit samlet set når ud til endnu flere elever og lærere.


Vilkår
Ved at tilmelde skolen ultra:bit giver du samtykke til, at DR behandler de afgivne personoplysninger om dig. DR anvender alene oplysningerne i forbindelse med ultra:bit-projektet, herunder til at sende e-mails med information om ultra:bit-projektet.

Du giver endvidere samtykke til, at DR kan videregive oplysninger til CFU og Astra.

DR gemmer oplysningerne, så længe projektet kører. Vi sletter personoplysningerne senest 12 måneder efter, at projektet er ophørt.

Du kan læse mere i DR's privatlivspolitik, herunder om dine rettigheder som registeret, her. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte ultrabit@dr.dk.


 

Kontaktinformation til arrangør

DR - ultrabit@dr.dk

Kontaktinformation til arrangør

DR - ultrabit@dr.dk