Hop til hovedindholdet

DR logo

Tilmelding til ultra:bit LIVE – cybersikkerhed (3. november 2021 kl. 12:30 til 13:30)


Dato og tid

Onsdag d. 3. november 2021 kl. 12:30 til 13:30

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 2. november 2021 kl. 12:00

Sted

Online - Direkte i jeres klasseværelse Online - Direkte i jeres klasseværelse

Tilmelding til ultra:bit LIVE – cybersikkerhed (3. november 2021 kl. 12:30 til 13:30)


Online læringsevent – om cybersikkerhedVær med i efterårets store ultra:bit-læringsevent for 7. og 8. klasserne. Deltag i en helt unik, virtuel læringsevent med cybersikkerhed som tema.

Ultra Nyts vært Jonas Madsen styrer slagets gang, og det bliver en inspirerende online event, hvor klasserne udfordres på samarbejde, teknologiforståelse og ikke mindst kampgejst. Deltagelsen sker hjemme fra klasseværelserne.

Undervisningsforløbet til ’ultra:bit LIVE – cybersikkerhed’ er klar til brug. Forløbet forbereder eleverne fagligt på at deltage i læringseventen. Det sker gennem øvelser og videoklip, der belyser forskellige aspekter af cybersikkerhed, såsom brug af kodeord, digitale kriminelles arbejdsmetoder og virksomheders digitale sikkerhed. 

Undervisningsforløbet kan findes HER.

OBS! Kan I ikke nå at blive færdig med hele undervisningsmaterialet, kan I sagtens stadig være med i læringseventen.


Eventen varer ca. 60 minutter.

Bemærk:
Der er et begrænset antal pladser til den virtuelle event d. 3. november 2021. Planer kan ændre sig, men meld venligst fra igen hurtigst muligt, hvis klassen ikke kan deltage alligevel. Så kan andre få glæde af tilbuddet i stedet.

Vilkår for tilmelding:
Ved at tilmelde klassen ’ultra:bit online læringsevent’ giver du samtykke til, at DR behandler de afgivne personoplysninger om dig. DR anvender alene oplysningerne i forbindelse med ultra:bit-projektet, herunder til at sende e-mails med information om ultra:bit-projektet.

DR gemmer oplysningerne, så længe projektet kører. Vi sletter personoplysningerne senest 12 måneder efter, at projektet er ophørt.

Du kan læse mere i DR's privatlivspolitik, herunder om dine rettigheder som registeret, her. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, kan du kontakte ultrabit@dr.dk.


 

Kontaktinformation til arrangør

DR - ultrabit@dr.dk

Kontaktinformation til arrangør

DR - ultrabit@dr.dk